In de mindfulness training leer je hoe je met meer aandacht voor jezelf en met datgene wat zich aandient in het leven om kunt gaan. Je leert hoe je stress kan verminderen, beter om kan gaan met lastige emoties. Hoe je datgene kunt accepteren wat niet te veranderen valt.

Uit onderzoek blijkt dat bij deelnemers aan een mindfulness training lichamelijke en psychische klachten afnemen. Ontspannen gaat beter en er wordt een hogere kwaliteit van leven ervaren.

De training kan zeer behulpzaam zijn bij klachten zoals pijn, slaapproblemen, angstklachten, stemmingsklachten, vermoeidheidsklachten en burn-out.

De training bestaat uit acht bijeenkomsten op vrijdagmiddag:
10, 17, 24 mei, 7, 14, 21, 28 juni en 5 juli 2019.
Tijdstip: van 14.30 – 17.00 uur.

Kosten: € 345,- (inclusief werkmap en CD’s). (Gespreide betaling is mogelijk).
In sommige gevallen is vergoeding door zorgverzekeraar mogelijk. Zie de informatie hieronder.

Locatie: Yogastudio Yoga & Focus in Lent.

Aanmelden: telefonisch 06-16642789 of via info@esensa.nl

Twijfel je of de training voor jou geschikt is of wil je graag vooraf kennismaken dan ben je welkom voor een (gratis) intakegesprek, telefonisch of in mijn praktijk. Indien het niet mogelijk of niet gewenst is een groepstraining te volgen is een individuele mindfulness training ook mogelijk.

Vergoeding van de training

Er zijn een aantal zorgverzekeraars die in 2019 de mindfulness training vergoeden. Check je polis voor de precieze voorwaarden. Voorwaarde bij vergoeding is dat de training gegeven wordt door een mindfulnesstrainer die VMBN lid categorie 1 is. Ook zijn er steeds vaker bedrijven die de kosten (of een deel ervan) willen vergoeden. Voor meer informatie m.b.t. vergoedingen klik hier

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van nieuwe trainingen of workshops kun je je aanmelden voor de nieuwsbrief.